Julkaistu Jätä kommentti

Uuninpankko

Nurmileipa uuninpankko blogi

Ihanaa ja jännittävää näpytellä teille ensimmäistä kertaa uuninpakolta.

Kello on 10 aamulla ja katson tyhjää leipomon lähettämöä. Vielä hetki sitten se oli täynnä leipälaatikoita, tuoretta leipää, sämpylöitä, kahvileipää ja konditoriatuotteita. Säpinää ja ennen kaikkea hurmaavia tuoksuja. Ja tästä se taas lähtee, huomisen valmistelu, joka huipentuu tyhjään pakkaamoon 24 tuntia myöhemmin. Siitä, mitä kaikkea nämä 24 tuntia pitävät sisällään, voitte lukea Uuninpankolla blogin tulevista julkaisuista.

Siispä terveisiä uuninpankolta!

Voimanainen ja yrittäjä


Olen Anna, nelikymppinen perheenäiti ja Nurmileivän perheyrittäjä neljännessä polvessa. Voimanainen ja leipomoyrittäjä kuten äitini Maikku, isoäitini Piku ja isoisoäitini Ruusa tai kuten meillä häntä kutsutaan Ohhoh mummo.

30 vuotta uunin pankolla


Ensimmäinen palkkani Nurmileivän palkkakirjanpidon mukaan on tullut tililleni 1991 eli 30 vuotta sitten! Silloin perustimme äitini Maikun kanssa tehtaanmyymälän leipomon yhteyteen tänne Helsingin Tukkutorille. Lapsuuteni talviset lauantait olin töissä Hakaniemen kauppahallissa, joka olikin varsinainen korkeakoulu ruokakulttuuriin ja asiakaspalveluun.

Nurmileivän vanha jo 30 vuotta sitten käytöstä poistettu kassakone

Tämä kassakone on ollut eläkkeellä jo 30 vuotta, eli sen ura on loppunut samana vuonna kun minun urani Nurmileivällä alkoi. Tänä päivänä kone koristaa toimistoamme, muistutuksena siitä mistä tämä kaikki on saanut alkunsa.

Arvostus ja kunnioitus


Arvostan ennen kaikkea hyvää leipää ja suomalaista leipäkulttuuria. Kunnioitan käsityöläisiä, leipureita ja kondiittoreita. Päivittäisessä työssä prosessit ja projektit lutviutuvat ihanasti yhteen. Vahvimmillani olen markkinoinnissa, myyntityössä, tuotekehityksessä ja konditoriassa. Joskus sitä tuntee leipääntyvänsä työhön, mutta onneksi olen helposti innostuvaa sorttia.

Mustikkaruutu maistuu lapsuuden kesiltä


Mun suosikkituote tällä hetkellä on Mustikkaruutu piirakka, joka maistuu mustikalta, voilta, sokerilta ja hyppyselliseltä kardemummaa. Kun mainitsi että innostun helposti, näin kävi myös nyt. Löysin muutama viikko sitten yhteistyökumppaniltamme aivan ihanan, erilaisen ja juuri sopivan kokoisen rasian.

Tähän neliskanttiseen ruudun malliseen rasiaan olemme tuotekehitystiimin kanssa viikossa luoneet herkullisen uutuuden. Tuotekehityksessä viikko on yleensä lyhyt aika ja välillä todellakin päivät tuntuvat pitkiltä ja vuodet lyhyiltä. Eli niin nytkin, hyvä idea on nopeasti tuotannossa ja kauppojen hyllyllä, kun kokemusvuosia on mittarissa kymmeniä.

Lupa herkutella


Niin ja mikä parasta, mustikkapiirakkapäivää vietetään perjantaina 6.8 jolloin on lupa herkutella mustikoilla. Mä tykkään syödä mustikkapiirakan ihan ilman mitään, edes kahvia. Toki ajatus hyvästä pehmiksestä herkullisen mustikkaruudun kaveriksi houkuttelee myös.

Olen kyllä todella innoissani siitä, että uskaltauduin vaihtamaan kaulimen näppäimistöön ja avaamaan mielenmaisemaani näin blogin muodossa!

Uskon että pääsemme viettämään ihanan herkullista loppuvuotta yhdessä!

Käy kurkkaamassa lisätietoja mustikkaruudusta täältä, verkkokauppaan pääset täältä.

Nurmileivän Anna esittäytyy

Seuraa meitä myös somessa!

Nurmileivän arkea pääset seuraamaan Facebookin sekä Instagramin kautta.
#jauhotsuuhunvuodesta1928

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *